Geri git   Kdz.Ereğli Ormanli Beldesi'nin Dünyaya Açılan Penceresi Ormanli67.CoM > Ormanli67 Genel Katagoriler > Spor > Spor Haberleri

Spor Haberleri Diğer Takımlar ve Spor Haberleri...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 28-Jul-2010, 23:42   #1
Baran
Üst Düzey Admin

Baran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 581
709 Mesajina 1.181 Tesekkür Aldi
Rep Gücü: 100
Baran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond repute
Standart Sen Türkiye'nin Gururusun

20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, 10 bin metre bayanlar finalinde Elvan Abeylegesse 31.10.24'lük derecesiyle altın madalya kazandı.

İspanya'nın Barcelona kentinde süren 20. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 10 metre finalinde yarışan Türk atlet Elvan Abeylegesse altın madalya kazandı.

Rakiplerinin bir çoğuna tur bindiren ve ikinci olan Rus atlet İnga Abitova'nın yaklaşık 12 saniye önünde yarışı tamamlayan Elvan, Türk bayrağı ile müsabakaların yapıldığı Olimpiyat Stadı'nı dolaşarak, altın madalya sevincini seyircilerle paylaştı.

Elvan, ''Çok mutluyum. Antrenörümle çok güzel bir hazırlık yaptık. Herkes moral verdi. Rakiplerin güçlü olmasından ve rüzgardan dolayı yarış öncesi biraz korktum. Allah emeklerimin takdirini verdi. Hep gümüş alıyordum, bugün altın aldım. Çalışıp, kazandığım için çok mutluyum'' diye konuştu.

Barcelona'ya gelmeden önce Türkiye'de selden kaynaklanan bir sorun yaşayan Elvan, ''Altın madalya ile birlikte stresimi attım. Ama selde yaşadığım korkuyu hala atamadım'' değerlendirmesini yaptı.

Elvan ayrıca, ayağında bir sorun olduğunu ve 5 bin metrede yarışıp, yarışmayacağına daha karar vermediğini açıklayarak, ''Eğer kendimi iyi hissedersem koşarım'' dedi.

Öte yandan, 10 bin metre bayanlar finalinde koşan diğer Türk atlet Meryem Erdoğan, 31:44.86'lık derecesiyle beşinci oldu.

Kaynak: haberturk.com
Paylaş

[Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmalısınız. Tıkla Üye ol Register...]

Ptt Destek Hesabı: 6140997
[Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmalısınız. Tıkla Üye ol Register...]
Baran Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Baran Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Stil