Geri git   Kdz.Ereğli Ormanli Beldesi'nin Dünyaya Açılan Penceresi Ormanli67.CoM > Ormanli67 Genel Katagoriler > Spor > Spor Haberleri

Spor Haberleri Diğer Takımlar ve Spor Haberleri...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 06-Feb-2010, 11:47   #1
Baran
Üst Düzey Admin

Baran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 588
714 Mesajina 1.196 Tesekkür Aldi
Rep Gücü: 100
Baran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond reputeBaran has a reputation beyond repute
Standart Sus Sus... Yoksa Senide Sakatlarım..!

Habertürk'ün Türkiye'ye duyurduğu ilginç 'Tehdit' diyaloğunda ikinci perde...

Antalyaspor’un tecrübeli stoperi Yalçın Galatasaray maçında Jo acı içinde kıvranırken Sarı-Kırmızılı bir başka oyuncuya “Seni de sakatlarım” dediğini inkar ederken, ‘tehdidin muhatabı’nın Caner olduğunu gösteren görüntüler ortaya çıktı

KANIT GS TV’DEN

Antalyaspor-Galatasaray maçı bitti, Türkiye HABERTÜRK’te yer alan haberi tartışmaya başladı. Aslan’ın dev transferi Jo’nun Şenol’la girdiği mücadele sonrası sakatlanmasının ardından “Jo’nun işini bitirdik, artık daha rahat oynarız” dediği, ardından bu sözlerine tepki gösteren bir diğer G.Saraylı oyuncuya “Seni de sakatlarım” şeklinde tehdit savurduğu iddia edilen Antalyasporlu Yalçın Ayhan “Kesinlikle böyle bir şey yok” diye kendisini savunurken, Sarı-Kırmızılı cepheden ilginç bir hamle geldi! GS TV, HABERTÜRK’ün gündeme getirdiği iddiaları destekleyen bir görüntüyü gün boyu ekrana yansıtarak ‘kanıt’ olarak sundu.

ELİYLE AĞZINI KAPATIYOR
Maç içinde kameralara yansıyan görüntü, Yalçın’ın ‘tehdit savurduğu’ iddia edilen oyuncunun Caner olduğunu da ortaya çıkardı. ‘Dudak okuma’ uzmanlarına yakalanmamak için ağzını eliyle kapatarak Caner’in yanına gelen Yalçın’ın bu tavrı da soru işaretlerini artırdı. Caner’in Galatasaraylı yöneticilere sahada geçen diyaloğu aktarırken, “Jo’yla ilgili sözlerinden sonra benim yanıma geldi. Önce küfretti, ardından ‘Seni de sakatlarım’ diyerek beni tehdit etti” diye konuştuğu öğrenildi. Önceki gün iddialarla ilgili görüşünü aldığımız Yalçın ise dün de Lig TV’nin canlı yayınına bağlanarak böyle bir diyaloğun söz konusu olmadığını söyledi.

‘SEZGİN BENİ İYİ TANIR’
HABERTÜRK’e yaptığı açıklamada “Maç içinde kimseyle diyaloğa girmedim” diyen Antalyaspor’un tecrübeli stoperi, Lig TV’de de kendisini savundu. Yalçın, “Jo’nun sakatlandığı pozisyonun içinde olmadığım için kendimi muhatap kabul etmiyorum. 5 kez ameliyat olmuş bir futbolcuyum. Böyle bir art niyetim söz konusu olamaz. Adnan Sezgin’le İstanbulspor’da birlikte çalışmıştık. Benim kişiliğimi
iyi tanır. Biz mütevazı bir Anadolu kulübüyüz. Gururumuzla, onurumuzla mücadele ediyoruz. Emeğimize saygısızlık etmesinler. Galatasaray karşısında haklı bir galibiyet aldık. Kimse buna gölge düşürmesin” ifadesini kullandı.

SAHADA NELER KONUŞULMUŞTU?
YALÇIN: Jo’nun işini bitirdik, artık rahat oynarız. (Necati’ye söylüyor.)
CANER: Sen ne diyorsun? Nasıl böyle bir şey yaparsın?
YALÇIN: Konuşma, seni de sakatlarım!
GS’Lİ FUTBOLCULAR: Necati, Yalçın’a bir şey söyleyin ayıp ediyor.
NECATİ: Tamam, merak etmeyin. Yalçın sen de oyununu oyna.

Kaynak: haberturk.com
Paylaş

[Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmalısınız. Tıkla Üye ol Register...]

Ptt Destek Hesabı: 6140997
[Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmalısınız. Tıkla Üye ol Register...]
Baran Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
Baran Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Stil